groep 6

Onze groep bestaat uit enthousiaste leerlingen die er elke dag weer alles proberen uit te halen! Hoe we dat doen? Door samen te werken, oplossingen te zoeken en onszelf uit te dagen. 

In onze klas gebruiken we werkboeken, schriften en lesboeken. Maar we hebben ook allemaal een Chromebook beschikbaar om te gebruiken bij bijvoorbeeld rekenen, spelling, topografie en de zaakvakken. Bij de zaakvakken, zoals aardrijkskunde en geschiedenis, kunnen we de chromebook inzetten voor bijvoorbeeld het opzoeken van informatie, het verwerken van informatie en het publiceren van eindresultaten. In groep 6 gaan we daar veel over leren. 

Verder zijn we dol op sporten en bewegen. Dat doen we natuurlijk tijdens de gymlessen en de pauzes, maar ook tussendoor in de klas. Groep 6 wordt bovendien vertegenwoordigd door een heuse klassenvertegenwoordiger. Deze leerling praat in de klassenraad over wat er leeft in onze groep. Ook zoekt deze groep klassenvertegenwoordigers naar oplossingen en werken ze ideeën uit. Daardoor is ook groep 6 continu in ontwikkeling en doen we elke dag er alles aan om er het maximale uit te halen!

Juf Joanne en meester Martin