Ouderraad  

Als Ouderraad van de Meester G. Propschool willen wij een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de school en haar leerlingen. Dit doen wij door een brug te vormen tussen leerlingen, school en ouders, zodat we samen de best mogelijke omstandigheden kunnen creëren voor deze ontwikkeling.

Vanuit onze rol organiseren we evenementen en festiviteiten op school, assisteren we bij de uitvoering van activiteiten en zetten we ons in voor cultuur, creativiteit en sport.

Tevens leveren wij een financiële bijdrage aan verschillende activiteiten en ter ondersteuning van het lesprogramma. De middelen om deze financiële ondersteuning te kunnen bieden, verkrijgen wij uit de vrijwillige ouderbijdrage.

Kortom, wij zetten ons met plezier en overgave in om iedereen een geweldig schooljaar te bezorgen!

Wat organiseren we?

Als ouderraad organiseren we activiteiten die géén deel uitmaken van het reguliere lesprogramma maar hier wél op aansluiten. De activiteiten definiëren we in samenwerking met school en we stellen verschillende commissies samen om deze te initiëren en te organiseren.

Tijdens vergaderingen, die we circa 6 keer per jaar houden, bespreken we samen met school de wensen, ideeën, mogelijkheden en uitvoering.

De Ouderraad is onder anderen actief bij de volgende activiteiten:

Kinderboekenweek                                   
Sint Maarten                         
Sinterklaas
Kerst
Pasen
Koningsspelen
Schoolfeest
Lief en Leed
Laatste Schoolweek

Goede doelen
Grote projecten vanuit school

Wie zijn wij?

Wij zijn actieve ouders die zich graag inzetten voor alle kinderen op school.

Wij spreken niet alleen met de teamleden die de Ouderraad vanuit school versterken, maar komen in contact met alle leerkrachten en uiteraard de kinderen. Zo voelen wij ons “thuis” op school en zijn wij in staat om bruggen te bouwen. Ieder lid van de ouderraad doet dit vanuit zijn/haar eigen kracht en samen zijn wij sterk.

OR leden:

vacature (voorzitter)                                                                  

Mark Berenpas (secretaris)

Maaike de Haan (penningmeester)

Anouk Hendrikse

Anne Varenbrink

Ingmar Brandt

Liesbeth Harmsen

Susanne Beerens

Winnie Dankers

vanuit het team: Juf Janneke en juf Sandra

Wilt u zich ook graag inzetten voor alle Prop kinderen? Laat het ons weten! Nieuwe OR leden zijn altijd welkom, want hoe meer handen hoe meer we gezamenlijk kunnen doen.

 

Contact

orpropschool@gmail.com